Referenties

Referenties zijn afkomstig van clienten, en zijn vrijwillig verstrekt na afsluiting van betreffende coachingstrajecten. De referenties zijn origineel, niet aangepast en kunnen bij betreffende clienten (na afstemming) worden opgevraagd.


"Stefan helped me to clearly define what I wanted from my life: Happiness. And what's more, he was the first 'Guide' to further define the path, mind and heart frame, to engage and embrace that Happiness NOW."  
    
Becky Alter, Musician, Curacao

 

"Binnen het coachingstraject vind ik het bijzonder dat je met simpele wedervragen van jouw kant een gedachtenswitch maakt. Met name het verband dat je me hebt laten zien tussen relatie-sociaal-werk-gezondheid en de uitwerking op elkaar zijn voor mij een openbaring geweest waar ik elke dag iets aan heb".    
               
Bas Brinkmann, Manager Client Services ABN AMRO Bank"Eerste wat in mij opkomt als ik aan mijn coachingproces denk is dat ik altijd mezelf kon zijn. Stefan heeft mij op pure wijze laten inzien hoe en wat voor impact verschillende emoties op je kunnen hebben als je de daadwerkelijke afkomst niet weet. Bewust zijn van wat je voelt en die naar jezelf vertalen, zelreflectie en erachter staan. Ik leer/bewonder mezelf opnieuw en het is zo leuk. Als je hiernaar op zoek bent adviseer ik je Stefan."

Patty Douglas, 2009/11/11"Stefan heeft een aantal gewoontes van me blootgelegd waar ik me niet van bewust was. Het is fijn om eens door iemand anders zijn spiegel naar jezelf te kijken.
Dat raad ik iedereen aan."

Jacqueline, 2009/10/19

 

Stefan reikt je handige tools aan, waardoor je bewuster bent/wordt wat je in je mond stopt. Niet op een belerende manier, maar door jezelf bewust te laten worden van verkeerde gewoontes. Absoluut aan te bevelen.

Gonny 2009/11/01

 

Eerste wat in mij opkomt als ik aan mijn coachingproces denk is dat ik altijd mezelf kon zijn. Stefan heeft mij op pure wijze laten inzien hoe en wat voor impact verschillende emoties op je kunnen hebben als je de daadwerkelijke afkomst niet weet. Bewust zijn van wat je voelt en die naar jezelf vertalen, zelreflectie en erachter staan. Ik leer/bewonder mezelf opnieuw en het is zo leuk. Als je hiernaar op zoek bent adviseer ik je Stefan

Patty Douglas 2009/11/11

 

Wat een beleving, het is echt heel bizar wat je doorgaat. Ik ben zelfbewust geworden van mijn eetgewoontes welke toch wel schrikbarend waren! Maar door een paar kleine stapjes of "hapjes" uit deze patronen te hebben gehaald ben in bewust en onbewust al een stuk gezonder gaan leven en denken! Ik ben inmiddels qua gewicht al op de goede weg, qua centimeters nog beter en zit geweldig in mijn vel! Stukken zelfverzekerder en dat allemaal dankzij Stefan! Ik ben er nog niet, maar ik ben nu al helemaal anders aan het leven! Het mooiste is nog... geen raar dieet!! Geweldig!

Frans van Aggelen 2009/11/14

 

Nu ruim 2 maanden bezig en het werkt echt! De eerste kilo's zijn eraf zonder dat je het gevoel hebt dat je met een streng of raar dieet bezig bent. Gewoon bewust zijn wat je eet en keuzes maken, zonder dat je het gevoel hebt dat je zielig bent omdat je niets meer mag eten. Echt aan te raden!!! En nu het nieuwe jaar doorzetten

Gonny 2010/01/02

 

Sinds begin januari ken ik Stefan en ik kan niets anders zeggen dan dat het helemaal super gaat. De punten die Stefan aandraagt en wijzigingen in eetpatroon die hij met je bespreekt werken meteen en ik zie ook snel resultaat qua gewichtafname. Momenteel zit ik op een schema van 1 kilo per week dat ik afval, laatste schema wat ik heb uitgedraaid op de sportschool blijkt dat ik sinds het begin 6 kg vet eraf heb gewerkt en mijn vetpercentage verlaagd is van 44,1 naar 41,8%. Nog wel een weg te gaan, maar de manier waarop het nu gaat bevalt me prima en is ook gewoon normaal vol te houden. Kan het iedereen aanraden die wil afvallen.

Martijn Burgers, Amsterdam 2010/02/25

 

Afvallen met Stefan lijkt wel een feest! Stefan hoort alles wat je zegt en doet gerichte interventies! Heel waardevol dat ik met dit lastige proces liefdevol met mezelf leer omgaan! Ik voel me fitter dan ooit! Aquarobics kan ik iedereen aanbevelen! Ik ben nog geen den, maar voel me ook geen rolmops meer!

Vivian, Halfweg 2010/10/07

 

Sinds april heb ik een paar keer per maand met Stefan gesproken over mijn leef/eets-stijl. Door de maanden heen is er veel gebeurd, ook buiten het afval/coachingsproces en ben dus ook wel eens helemaal de focus kwijt geraakt. Het lukte Stefan keer op keer om mee weer terug te krijgen naar waar we eigenlijk mee bezig waren, namelijk: lekkerder in mijn vel komen te zitten. Inmiddels ben ik van (plusminus) 120 kilo naar de 105 gegaan en dit doet me zo goed dat ik ook weer veel meer kracht en energie over heb om aan de rest van mijn 'rommel' te gaan werken. Dit heeft me echt ZOVEEL geholpen, het is eigenlijk bijna gek hoe iets wat zo lastig lijkt, zo simpel kan zijn. Crijns, dankjewel :)

Anna Sofia 2010/11/04


"Idealisten zien een doel. Realisten ook de weg daarheen."