References

References are provided by clients, on a voluntary basis, after completion of the relevant coaching relationship. The references are original, unaltered, and can be verified with these clients.


"Stefan helped me to clearly define what I wanted from my life: Happiness. And what's more, he was the first 'Guide' to further define the path, mind and heart frame, to engage and embrace that Happiness NOW."  
    
Becky Alter, Musician, Curacao

 

"Binnen het coachingstraject vind ik het bijzonder dat je met simpele wedervragen van jouw kant een gedachtenswitch maakt. Met name het verband dat je me hebt laten zien tussen relatie-sociaal-werk-gezondheid en de uitwerking op elkaar zijn voor mij een openbaring geweest waar ik elke dag iets aan heb".    
               
Bas Brinkmann, Manager Client Services ABN AMRO Bank"Eerste wat in mij opkomt als ik aan mijn coachingproces denk is dat ik altijd mezelf kon zijn. Stefan heeft mij op pure wijze laten inzien hoe en wat voor impact verschillende emoties op je kunnen hebben als je de daadwerkelijke afkomst niet weet. Bewust zijn van wat je voelt en die naar jezelf vertalen, zelreflectie en erachter staan. Ik leer/bewonder mezelf opnieuw en het is zo leuk. Als je hiernaar op zoek bent adviseer ik je Stefan."

Patty Douglas, 2009/11/11"Stefan heeft een aantal gewoontes van me blootgelegd waar ik me niet van bewust was. Het is fijn om eens door iemand anders zijn spiegel naar jezelf te kijken.
Dat raad ik iedereen aan."

Jacqueline, 2009/10/19


"Idealists see their goals. Realists see the way."